Zoekmachine Marketing

Zoekmachine Marketing

Met een goed uitgekiende strategie op een zo hoog mogelijke positie in de zoekresultaten komen, dat is wat we met zoekmachine marketing doen. Deels realiseren we dat met SEO waarbij de website of landingspagina middels het gebruik van de juiste zoekwoorden door Google zeer relevant wordt gevonden. Dit levert gratis (earned) een hoge positie op. Deels doen we dat betaald, door het inkopen (paid) van de juiste zoekwoorden via Google Adwords.

Google Adwords

AdWords is een goede manier om (potentiële) klanten net het laatste zetje te geven om de site te bezoeken en te converteren. AdWords advertenties verschijnen boven de organische zoekresultaten van Google, en zijn herkenbaar doordat ze in vormgeving afwijken.

Onze ervaring leert dat sommige specifieke bannercampagnes bijzonder goed werken in combinatie met Google Ad words. Als het onderwerp en de doelstellingen zich hiervoor lenen, nemen wij in het totaalplan hiervoor een budget op.

Google Grants

Voor organisaties met een CBF keurmerk of een ANBI status is het mogelijk om deel te nemen aan het Google Grants programma, waarmee je gratis kunt adverteren via AdWords met een budget van maar liefst € 10.000,00.

Benieuwd naar de mogelijkheden van zoekmachine marketing?

Bent u benieuwd wat zoekmachine marketing voor uw bedrijf kan betekenen? Wij spreken graag vrijblijvend met u de mogelijkheden door.

Informeer vrijblijvend naar uw mogelijkheden