Social Media Marketing

Social Media Marketing

Bij social media campagnes gaat het om het benaderen van mensen in ‘communities’ met gedeelde interesse en behoeften. Zowel bij Facebook, Linkedin als Twitter is het mogelijk om van te voren een doelgroepselectie te maken op basis demografische gegevens, zoals leeftijd, interesse, beroep, etc.

Sociale netwerken

Naast het ontwikkelen van campagnes op de drie grote netwerken (Facebook, Twitter en LinkedIn), denken wij ook graag met u mee over uw mogelijkheden op nieuwe of alternatieve social media (bijvoorbeeld Instagram).

Twitter

Wij ontwikkelen en implementeren promoted tweets campagnes in samenhang met andere mediakanalen. Samen met de klant schrijven wij een social media draaiboek en verzorgen we webcare. We zorgen voor meer aandacht door retweets, reacties en ook meer volgers.

Facebook

De inzet van Facebook leent zich uitstekend voor zowel maatschappelijk gerelateerde onderwerpen als voor commerciële projecten. We ontwikkelen het concept, vervaardigen de specifieke advertenties binnen de richtlijnen van Facebook en kopen de media in. Gedurende de campagne optimaliseren we voortdurend om de hoogste conversie te realiseren.

Daarnaast denken we mee over organische promotie. We stellen een post-planning op (zowel paid als earned) om structureel aan de doelstelling van de pagina bij te dragen.

LinkedIn

In sommige campagnes is de inzet van Linkedin een hele goede promotor. Voor bijvoorbeeld alle onderwerpen gerelateerd aan werk en carrière is Linkedin een grote aanjager van een social media campagne. Door een slimme combinatie met Real Time Bidding, kunnen wij het mediabudget extra effectief inzetten.

Webcare

De inzet van social media is vaak relatief goedkoop, maar arbeidsintensief. Omdat u een dialoog aangaat met de doelgroep, vraagt social media marketing om een professionele aanpak. Reacties moeten worden gemonitord en opgevolgd, zogenaamde 'webcare'. Ook hierbij kan cStrong u van dienst zijn.

Synergie

Door social media te combineren met RTB Display Advertising ontstaat er een synergetisch effect. Afhankelijk van uw campagne geven wij u een advies op maat over de juiste inzet van middelen.

Benieuwd naar uw mogelijkheden met Social Media?

Bent u benieuwd of de inzet van social media geschikt is voor uw advertentie campagne? Of welk sociaal netwerk kan bijdragen aan het behalen van uw doelen? Wij spreken graag vrijblijvend met u de mogelijkheden door.

Informeer vrijblijvend naar uw mogelijkheden