Online Display Advertising

Online Display Advertising (RTB)

Online Display Advertising via Real Time Bidding is de ideale methode om een product, merk of boodschap goed te branden. Het is een uiterst efficiënte en transparante manier van adverteren. Middels een real time online veiling plaatsen we uw banners bij grote en kleine websites op basis van een slim algoritme dat rekening houdt met uw criteria.

Real Time Bidding

Een RTB Online Display Advertising campagne richten we in op basis van de vraag. Zo geven we aan in welk geografisch gebied de banner getoond moet worden, op welk type device, device model, browser en besturingssysteem. Daarnaast kunnen we instellen op welke tijden, positie en uiteraard welke websites de banner wel en niet vertoond mag worden.

Learnings

Wij leren van iedere campagne. We analyseren data en kijken welke sites, tijden en devices goed aanslaan bij de doelgroep. Zo verrijkt onze kennis zich voortdurend en blijven onze resultaten verbeteren.

Hieronder zijn de meest gebruikte bannerformaten te zien:

Bannerformaten RTB Online Display Advertising

Benieuwd naar uw mogelijkheden met RTB Online Display Advertising?

Bent u benieuwd hoe wij uw doelgroep effectief kunnen bereiken online? Wij spreken graag vrijblijvend met u de mogelijkheden door.

Informeer vrijblijvend naar uw mogelijkheden