Career


Online mediabureau cStrong zoekt een

Junior online campagne manager


cStrong is een online mediabureau voor effectieve online communicatie. cStrong is specialist in automated trading, het spel van vraag en aanbod van online advertentieruimte via real time bidding (RTB) in combinatie met retargeting. Daarnaast biedt cStrong ook online diensten als search engine marketing en promoted social media. cStrong gelooft in de meerwaarde van het combineren van verschillende online kanalen tot een geïntegreerd geheel. Op dit moment is het inkopen van online mediaruimte (advertentieruimte op websites) via een veiling HOT. Er is veel behoefte aan kennis over de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. cStrong werkt voor allerlei typen klanten zoals musea, festivals, toneelgezelschappen, dierentuinen, vakbonden en financiële instellingen.

De functie

Je werkt samen met de andere campagnemanagers en leert een media strategie te ontwikkelen, in het bidding-systeem te werken en hoe je campagnes ‘managed’. Voordat je in het systeem kunt gaan werken, leer je eerst alle ins- en outs van online advertising. Maar ook hoe banners worden gemaakt en waaraan deze moeten voldoen. Je helpt bij het maken van rapportages, het organiseren van kennissessies en het onderhoud van de website door de informatie uptodate te houden.

Werkzaamheden

  • Maken van voorstellen voor media strategie
  • Ondersteunen bij het ontwikkelen van social media concepten
  • Uitvoeren social media campagnes (Linkedin, FB, Twitter, Instagram)
  • Briefings opstellen voor het vervaardigen van banners en andere middelen
  • Onderhoud website, uptodate houden van de informatie
  • Zelf (kleine – of deel) projecten van begin tot eind uitvoeren
  • Contact onderhouden met klanten en leveranciers
  • Monitoren resultaten van campagnes en eindrapportages opstellen

Wij zoeken
Wij zoeken iemand met een technische achtergrond die goed met computersystemen overweg kan. Iemand die het leuk vindt om vragen tot op de bodem uit te zoeken, accuraat is en niet snel tevreden met het eindresultaat. Qua achtergrond ben je afgestudeerd in de richting eBusiness/CRM/Communicatie op minimaal HBO niveau maar dat is niet perse nodig. Alle eCommerce opleidingen zijn interessant. Als je kunt programmeren is dat een pre. We zoeken iemand die ondernemend is, pro actief en graag wil leren.

Wij bieden
Een leerzame en inspirerende werkplek in het centrum van Amsterdam op basis van 4 dagen per week.

Interesse of vragen?

Neem contact op met Liset van Doorn
telefoon 020 305 9444 of mail naar liset.vandoorn@cstrong.nl.